تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانیصفت
آرد و نمك را در كاسهی مناسبی بریزید و كره را به آن بیفزایید. آنگاه آب را كمكم اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، 10دقیقه ورز دهید تا صاف و یكدست شود. حالا خمیر را جمع كنید و به شكل توپ در آورید و در كاسهی چربكرده قرار دهید.
رویش را بپوشانید و 30 دقیقه در دمای محیط نگه دارید. حالا خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به شكل توپ در آورید.
اكنون رویشان را تخت كنید و به قطر 13 سانتیمتر در آورید. آنگاه روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا دمایش به 180 درجهی سانتیگراد برسد.
سپس خمیرها را یكییكی در روغن سرخ كنید تا قدری پف كند و طلائی رنگ شود.
اینك نانها را روی هولهی كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.