تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
كره را در دمای محیط بگذارید تا اندكی نرم شود، آب پرتقال را در كاسهی مناسبی بریزید و كشمش را یك ساعت در آن بخیسانید.
آنگاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك شود.
سپس آرد و آرد برنج را با هم مخلوط كنید و نیمی از آن را همراه با كشمش به كره و شكر بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا باقیماندهی آرد را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و یكدستی به دست آید.
اكنون خمیر را نصف كنید و هر تكه را به قطر 23 سانتیمتر باز نمائید.
اطراف خمیر را به كمك انگشت اشاره و شست نیشگون بگیرید تا به شكل زیبائی درآید.
اینك روی خمیر را به 8 قسمت علامت بگذارید ولی نبرید! سپس روی خمیر چنگال بزنید و نیمی از شكر (اضافی) را بپاشید.
حال خمیر را روی سینی دارای كاغذ روغنی بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 150 درجهی سانتیگراد بپزید.
همینكه نان روغنی خنك شد، آن را از روی خطوط ترسیم كرده ببرید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
یادآوری1: میتوانید این نان روغنی را به مدت دو هفته در ظرف دردار و در دمای محیط نگه دارید.
یادآوری2: میل نمودن این نان روغنی همراه با فنجانی چای یا شیر برای سحر بسیار مناسب و گواراست.