تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 160 درجهی سانتیگراد گرم كنید و قالب لوف را به اندازهی 14×23 سانتیمتر چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید.
كره را آب كنید و بگذارید خنك شود.
آنگاه تخممرغها را قدری با چنگال بزنید و كره، موز له كرده، شكر قهوهای، ماست و شیرهی خرما را بیفزائید و مخلوط نمائید.
سپس هر دو كشمش، زردآلو و نیمی از گردو را درون مایهی فراهم كرده بریزید و مخلوط آرد، بیكینگپودر و ادویهها را به آن بیفزائید.
حالا این مخلوط را در قالب بریزید و رویش را با فویل چربكرده بپوشانید و یك ساعت در فر بپزید.
در این میان موز را حلقهحلقه كنید، قالب را از فر درآورید و فویل را بردارید.
اكنون موز و باقیماندهی گردو را روی نان بچینید و دوباره در فر قرار دهید و به مدت تقریبی یك ساعتونیم در فر بپزید.
اینك نان را از فر درآورید و ده دقیقه در قالب نگه دارید. سپس آن را روی پنجرهی سیمی برگردانید و بگذارید كاملاً خنك شود.
نان را برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
یادآوری: این نان مغذی سرشار از ویتامین و مواد معدنی برای روزهداران بسیار مناسب و مقوی است و میل كردن آن همراه با شیر و آب میوه بسیار لذتبخش و مطلوب است.