تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
قالب عمیقی را به قطر 25 سانتیمتر، چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. مایه خمیر، شكر و یكچهارم پیمانه آب گرم را در كاسه مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر فعال شود و حبابهائی روی آن بوجود آید.
آنگاه تخممرغها، شیر، عسل، كره، نمك و 2 پیمانه از آرد را در كاسه مناسبی بریزید و مایه خمیر ورآمده را به آن بیفزائید. سپس این مخلوط را با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود.
حالا باقیمانده آرد را بیفزائید و هم بزنید تا مایه غلیظی به دست آید. اكنون رویش را بپوشانید و یك ساعت كنار بگذارید تا حجم مایه افزایش یابد. سپس آن را هم بزنید و در قالب بریزید.
رویش را با دستان چرب، صاف كنید و دوباره یك ساعت دیگر، در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود. اینك قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 35-40 دقیقه، نان را بپزید.
سپس نان را از فر درآورید و رویش از مخلوط یك قاشق سوپخوری شكر و یك قاشق سوپخوری شیر بمالید. بعد از نیمساعت، نان آماده مصرف است.