تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
كره را خرد كنید و در دمای محیط بگذارید تا نرم شود. میوههای خشك را با آب پرتقال مخلوط كنید و نیم ساعت كنار بگذارید تا میوهها نرم شوند.
آنگاه مایه خمیر، شیر و شكر را در كاسهی كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و ده دقیقه در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر به اصطلاح ور بیاید.
سپس آرد، شكر (اضافی) و نمك را در كاسهی بزرگی بریزید و مایه خمیر، كره، وانیلین، تخممرغها، زردهی تخممرغها و میوههای خیسانده را بیفزائید و با قاشق چوبی بهخوبی مخلوط سازید.
حال رویش را بپوشانید و یك ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود.
اكنون قالب 6 تائی مافن بزرگ را با كپسولهای كاغذی بپوشانید و خمیر فراهم كرده را در این كپسول بریزید و یك ساعت كنار بگذارید تا حجمشان دو برابر شود.
اینك روی خمیرها تخممرغ بمالید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 220 درجهی سانتیگراد، بپزید. آنگاه پنهتن را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.