روشتهیه
س از تهيه خمير مطابق دستور گفته شده ، هريک از 16 چانه را ابتدا کمی با دست مسطح کرده؛ سپس آنرا رول کرده و رول را روی سطح کار بغلتانيد تا بصورت نواری با طول 30 سانت درآيد. يک تکه فويل آلومينيوم ضخيم را رول کرده تا ميله ای با طول تقريبی 15 سانتی متر و سطح مقطع يک سانتی متر حاصل شود. خمير را دور ميله بپيچيد .همچنين ميتوانيد بجای ميله از قيفهای فلزی کوچک مخصوص استفاده کرده و پس از چرب کردن قيف، خمير را دور آن بپيچيد . خميرهای فرم داده را در سينی ای که ترجيحاً کاغذ انداخته و چرب و آردپاشی شده است با فاصله قرار دهيد. ساير چانه ها را نيز به همين ترتيب آماده کرده ، نانها را با دستمال نخی مرطوب و يا کيسه فريزر چرب شده پوشانده و به مدت تقريبی 40 دقيقه (يا تا زمانيکه به وضوح حجم خميرها دو برابر گردد ) در دمای معمول محيط استراحت دهيد . سپس آنها را با تخم مرغ رومال کرده و به مدت حدود يکربع در فر از پيش گرم شده با دمای 180 تا 190 درجه سانتی گراد درطبقه وسط يا يک طبقه بالاتر بپزيد و اجازه دهيد نانها سرد شوند. جهت پرکردن نانها همه مواد را با هم مخلوط کرده و سس مايونز را کم کم افزوده تا مواد خميری شوند در صورت نياز ميزان سس را به دلخواه افزايش يا کاهش دهيد. سپس با کمک قيف ، داخل نانها را از مواد پر کنيد و دوسر نان ميله ای را در کمی جعفری خرد شده بزنيد.از هر نوع سالاد سرد و يا مواد گوشتی دلخواه ميتوانيد برای پر کردن نانها استفاده کنيد.