تحریریه ماهنامه آشپزباشی – آرزو گنجی
در 2 تابه مناسب روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه سیبزمینی و پیاز را جداگانه تفت دهید تا قدری نرم شوند. حالا آب را با شكر و مایه خمیر مخلوط كنید و 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.
سپس زیره، زردچوبه، شیر، نمك و مایه خمیر ورآمده را خوب با هم مخلوط كنید و سیبزمینی و پیاز تفت خورده را همراه با روغن باقیمانده از سرخ كردن سیبزمینی به آن بیفزائید. حالا آرد را اضافه كنید و خمیر به دست آمده را 10دقیقه خوب ورز دهید.
اكنون هر بار به اندازه یك پرتقال درشت از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و در سینی چربكرده قرار دهید. رویشان را بپوشانید و به مدت 25 دقیقه كنار بگذارید تا حجمشان دوبرابر شود.
آنگاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 30 - 35 دقیقه، نان را بپزید.