Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 07:55

نان خراسانی

نان خراسانی

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مخلوط روغن جامد و مایع 250 میلی‌گرم

 

سیب زمینی مكعبی خرد كرده 500 گرم

 

پیاز خرد كرده 500 گرم

 

آب  ولرم 125 میلی‌لیتر

 

شكر 1  قاشق چایخوری

 

پودر مایه خمیر 1 قاشق سوپخوری

 

پودر زیره 2 قاشق سوپخوری

 

زردچوبه 2 قاشق سوپخوری

 

شیر 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

نمك یك‌ویك‌دوم قاشق چایخوری

 

آرد 350-400 گرم

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – آرزو گنجی

 

در 2 تابه‌ مناسب روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه سیب‌زمینی و پیاز را جداگانه تفت دهید تا قدری نرم شوند. حالا آب را با شكر و مایه خمیر مخلوط كنید و 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.

سپس زیره، زردچوبه، شیر، نمك و مایه خمیر ورآمده را خوب با هم مخلوط كنید و سیب‌زمینی و پیاز تفت خورده را همراه با روغن باقیمانده از سرخ كردن سیب‌زمینی به آن بیفزائید. حالا آرد را اضافه كنید و خمیر به دست آمده را 10دقیقه خوب ورز دهید.

اكنون هر بار به اندازه‌ یك پرتقال درشت از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و در سینی چربكرده قرار دهید. رویشان را بپوشانید و به مدت 25 دقیقه كنار بگذارید تا حجمشان دوبرابر شود.

آن‌گاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 190 درجه‌ سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 30 - 35 دقیقه، نان را بپزید.

 

برچسب ها: طرز تهیه نانانواع ناننانپخت نانمواد اولیه ناننان خراسانینان های محلی تعداد بازديد: 3157 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است