تحریریه ماهنامه آشپزباشی – لیلا آیانی صفت
آب ولرم و مایه خمیر را در كاسه كوچك و مناسبی بریزید و مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و حدود 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. آنگاه آرد را الك كنید و در كاسه بزرگ و مناسبی بریزید.
حالا حفرهای در وسط آرد ایجاد كنید و مایه خمیر ورآمده، نمك و روغن را درون آرد بریزید و مخلوط كنید. اكنون شكر را با 500 میلیلیتر (2 پیمانه) آب ولرم مخلوط كنید و آن را كمكم به آرد بیفزائید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا كاملا صاف و یكدست شود و آن را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و حدود یك ساعت كنار بگذارید تا حجمش دو برابر شود. اكنون هر بار به اندازه یك پرتقال از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید.
سپس آنها را با فاصله از یكدیگر، در سینی چربكرده شیرینیپزی بچینید و رویشان را اندكی بفشارید تا پهن شوند. روی سینی را بپوشانید و حدود نیمساعت در محیط آشپزخانه نگه دارید تا حجمشان دو برابر شود. آنگاه روی خمیرها زردهی تخممرغ بمالید و كنجد بپاشید.
اینك سینی را در فر گرمكرده با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی یك و نیم ساعت نانها را بپزید.