Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:28

نان فلفلی ترکیه

نان فلفلی ترکیه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 16 عدد

آرد نان  750 گرم

نمک  1 قاشق چایخوری

جعفری خشک  یک قاشق سوپخوری

پودر آویشن  یک قاشق چایخوری

مایه خمیر خشک فوری  15 گرم

شکر  یک قاشق چایخوری

شیر ولرم  250 میلی لیتر (1 پیمانه)

روغن زیتون 110 میلی‌لیتر (یک سوم پیمانه + 2 قاشق سوپخوری)

تخم‌مرغ  یک عدد

فلفل چیلی ریز خرد کرده  1عدد

آشپزباشی - آرزو مقدم

ارد، نمک، جعفری و آویشن را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط نمایید.

آن‌گاه مایه خمیر، شکر و شیر را در کاسه مناسبی بریزید و هم بزنید.

سپس روغن، تخم‌مرغ و فلفل را به مخلوط شیر و مایه خمیر بیفزائید و بعد مواد خشک را کم کم درون این مایه بریزید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود و چسبنده نباشد.

حالا خمیر را ده دقیقه ورز دهید و آن را در کاسه چربکرده بگذارید و رویش را با سلفون یا هوله آشپزخانه بپوشانید.

اکنون خمیر را در حدود یک ساعت و نیم تا دو ساعت، در جای گرم نگه دارید(دمای محیط آشپزخانه) تا  حجمش افزایش پیدا کند.

آن‌گاه با فشار دستتان هوای داخل خمیر را بگیرید و خمیر را به 16 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ درآورید.

حالا توپ‌های خمیر را با فاصله از هم روی سینی فر دارای کاغذ روغنی بچینید و دوباره روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه استراحت دهید.

سپس سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و نان فلفلی را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه بپزید.

همینکه نان‌ها خنک شدند، آنها را در ظرف مناسبی بچینید.

 افزودن آرد اضافی به خمیر، موجب کاهش کیفیت نان خواهد شد. چنانچه خمیر بیش از حد چسبنده بود، دستتان را با روغن چرب کنید و خمیر را ورز دهید تا چسبندگی‌اش برطرف شود.

برچسب ها: نانآشپزباشیفلفلشور و شیریننان فلفلی ترکیهنان ترکیه اینان فلفلی تعداد بازديد: 1133 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است