آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
مایهخمیر، یك قاشق سوپخوری از شكر و شیر را در كاسهای بریزید و مخلوط كنید. روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایهخمیر فعال شود. آنگاه كره، زردهها و بقیه شكر را در كاسه دیگری بریزید، مایهخمیر ور آمده را نیز بیفزائید. آرد و نمك را نیز كمكم بریزید و مخلوط كنید تا خمیری به دست آید.
حالا خمیر را در سطح آردپاشیده، خوب ورزدهید تا صاف و یكدست شود. بعد آن را در كاسه چربكردهای بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود. اكنون خمیر را به شكل مستطیل تقریباً 30×40 سانتیمتر باز كنید و كره آبكرده را رویش بمالید.
سپس شكر و دارچین را با هم مخلوط نمائید و روی خمیر بپاشید و آن را از طول تا نصفه خمیر رول كنید. بعد از طرف دیگر هم تا نصفه رول كنید. اینك خمیر را به عرض 2 سانتیمتر ببرید و به شكل خوابیده، در سینی چربكرده، با فاصله از یكدیگر قرار دهید. روی سینی را بپوشانید تا خمیر دوباره حجیم شود.
در صورت دلخواه، روی هر یك از آنها كره بمالید. اینك سینی را در فر گرمشده با دمای 200درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 15- 20 دقیقه قرار دهید تا نانها بپزد.