تحریریه ماهنامه آشپزباشی – افسانه ظروفی
آرد و نمك را در كاسهی مناسبی بریزید و كنار بگذارید. مایه خمیر، آب، روغن مایع و عسل را با هم مخلوط كنید و همراه با 60 گرم از گردو درون آرد بریزید و هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود. سپس آن را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و حدود نیم ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود.
حالا خمیر را دو قسمت كنید و هر قسمت را در قالب چربكرده گلدانی شكل قرار دهید. اكنون دوباره روی خمیرها را با سلیفون چربكرده، بپوشانید و در حدود 45 دقیقهی دیگر، كنار بگذارید تا حجمشان دوبرابر شود.
اینك روی خمیرها، تخممرغ بمالید و باقیمانده گردو را رویشان بپاشید. سپس نان را به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید.