آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
مايه خمير را روي یکچهارم پيمانه از شير بریزید، رویش را بپوشانید و کنار بگذارید تا حبابهایی روی آن ظاهر شود. آنگاه شكر، تخممرغها و زرده تخممرغ را با هم مخلوط كنيد.
آرد را در كاسه مناسبی الک کنید و وسط آن را حفرهای بسازید. سپس شکر و تخممرغها را همراه با نمك،كره، باقیمانده شیر و مایه خمیر ورآمده را درون آرد بریزید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسه چرب کرده بگذارید. رویش را بپوشانید و 1 ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش افزایش یابد.
اکنون هوای خمیر را بگیرید و آن را روی سطح آرد پاشیده به اندازه 30×40 سانتیمتر باز کنید. اینک مخلوط شکر و کره را روی خمیر بمالید و شکلات و دارچین را رویش بپاشید.
آنگاه خمیر را از درازا رول کنید و بعد آن را از وسط تا کرده و به هم بتابانید.
سپس خمیر را در قالب لوف دارای کاغذ روغنی به اندازه 10×30 سانتیمتر بگذارید، رویش را بپوشانید و 45 دقیقه دیگر به آن استراحت دهید تا حجمش افزایش یابد.
حالا روی خمیر مخلوط تخممرغ و خامه بمالیدو مواد اشترودل را رویش بپاشید.
اکنون نان را 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید و بعد دمای فرا را به 180 درجه سانتیگراد کاهش دهید 30 دقیقه دیگر نان را بپزید تا رویه آن طلائی رنگ شود.
روش تهیه اشترودل: آرد و پودر شکر را در کاسه مناسبی بریزید، کره را بیفزائید و با نوک انگشتانتان با آرد مخلوط کنید تا به شکل خرده نان درآید.