تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
آرد، مایهخمیر، نمك، شكر و بهبوددهنده را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه نیمی از آب را به این مواد بیفزائید و مخلوط نمائید. سپس باقیمانده آب را كمكم افزوده و هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر را به شكل توپ درآورید و روی سطح آرد پاشیده قرار دهید.
اكنون روغن زیتون را به خمیر بیفزائید و خمیر را ورز دهید تا نرم و یكدست شود. پس از آن، خمیر را در كاسه مناسبی بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یک تا یک و نیم ساعت ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. حالا خمیر را دو قسمت كنید و هر قسمت را به اندازه 25×50 سانتیمتر باز كنید.
آنگاه روی خمیر كره بمالید و مخلوط سیر، سبزی معطر و پنیر بپاشید. سپس خمیر را از درازا به شكل نوار و به اندازه ارتفاع قالب ببرید و آنها را روی یكدیگر قرار دهید. سپس آن را از پهنا به شكل مربع برش دهید و كنار هم در قالب لوف چربكرده، بچینید.
اكنون روی قالب را بپوشانید و 30 دقیقه، كنار بگذارید. آنگاه نان را به مدت تقریبی 55 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی رنگ شود، در فر گرم كرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید. اینك نان را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه، از قالب جدا كنید.