تحریریه ماهنامه آشپزباشی – افسانه ظروفی
آرد و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و كنار بگذارید. مایه خمیر، یك قاشق چایخوری از شكر و آب ولرم را نیز در كاسه كوچكی
بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر، فعال شود.
آنگاه مایه خمیر فعال شده، باقیمانده شكر، شیر، كره و تخممرغها را به آرد بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را در كاسه چربكرده بگذارید.
رویش را بپوشانید و نیم ساعت در دمای محیط نگه دارید. در این میان مواد میانی را به این ترتیب، فراهم كنید. كره و آرد را با هم مخلوط كنید و كرنبری، بادام و پوست لیمو را به آن بیفزائید.
اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به اندازه 23 × 30 سانتیمتر باز كنید و مواد میانی را رویش بریزید و صاف كنید. مراقب باشید كه مایه میانی به اطراف خمیر مالیده نشود! اینك خمیر را از قسمت طول رول كنید و محكم بپیچید.
حالا رول خمیر را تا جائیكه طولش به حدود 60 سانتیمتر برسد، رول كنید. آنگاه از خمیر رول كرده، دو نوار ببرید و این دو نوار را به هم بتابانید و به شكل حلقه درآورید.
سپس آن را روی سینی چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و نیم ساعت كنار بگذارید تا حجمش دو برابر شود. اینك سینی را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد، قرار دهید و 5 دقیقه، نان را بپزید. بعد دمای فر را به 180 درجه سانتیگراد، كاهش دهید و 30 دقیقه دیگر نان را بپزید.
یادآوری: میتوانید به جای كرنبری، از گلسهچری نیز استفاده كنید.