تحریریه ماهنامه آشپزباشی – افسانه ظروفی
مایه خمیر، آب ولرم و شكر را در كاسه كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. آنگاه
آرد، نمك، شیرخشك و شكر (اضافی) را در كاسه بزرگی بریزید و در مركز آن حفرهای بسازید.
سپس مایه خمیر ور آمده، روغن و آب گرم را درون این حفره بریزید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده خوب ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را در كاسه چربكرده، بگذارید.
رویش را بپوشانید و یك ساعت، در جای گرم (محیط آشپزخانه) نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. اكنون هوای خمیر را با فشار دستتان بگیرید و روی سطح آرد پاشیده، یك دقیقه ورز دهید.
اینك سهچهارم از خمیر را در قالب چربكردهی لوف به اندازه 9× 22 سانتیمتر بگذارید و از باقیمانده آن نوارگیس بافتی بسازید. سپس روی خمیر را قدری با آب مرطوب كنید و نوار بافته شدهی خمیر را رویش بگذارید.
حالا روی خمیر را بپوشانید و 45 دقیقه دیگر در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. اكنون روی خمیر را با مخلوط تخممرغ و شیر مرطوب كنید و نان را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.