Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 17:01

نان پر شده با تخم مرغ

نان پر شده با تخم مرغ

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

نان همبرگر 8 عدد كوچك

 

تخم‌مرغ 8 عدد درشت

 

سبزی معطر خرد كرده (جعفری، تره و ترخون) یك‌چهارم پیمانه (15 گرم)

 

خامه 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پنیر پارمسان رنده كرده 4 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزی- مرضیه مرشدی

 

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و برشی از روی نان‌های همبرگر بردارید.

آن‌گاه درون نان‌ها را قدری خالی كنید تا جای كافی برای تخم‌مرغ ایجاد شود.

سپس نان‌ها را در سینی فر بچینید و داخل هر نان، یك تخم‌مرغ بشكنید و سبزی معطر بپاشید.

حالا قدری خامه رویشان بریزید و نمك، فلفل و پنیر پارمسان بپاشید.

اكنون سینی را در فر قرار دهید و تخم‌مرغ را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه بپزید.

 

برچسب ها: انواع نانناندستور تهیه نانآشپزی با تخم مرغنان پر شده با تخم مرغآموزش پخت ناننان خانگی تعداد بازديد: 1577 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است