تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی
مایه خمیر و یكچهارم پیمانه از آب را در كاسهی كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و ده دقیقه در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر فعال شود.
آنگاه باقیماندهی آب، نمك، روغن مایع و مایه خمیر را در كاسهی مناسبی بریزید و آرد را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
سپس خمیر را تا جائی ورز دهید كه صاف و یكدست شود. حال خمیر فراهم كرده را در كاسهی چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و حدود 1ساعت در جای گرم نگهدارید تا حجمش دوبرابر شود.
اینك هر بار چونههائی به وزن 60گرم، از خمیر بردارید و به طول 25 سانتیمتر رول كنید و مانند تصویر بپیچید و در سینی بچینید.
رویش را بپوشانید و 40 دقیقه كنار بگذارید تا حجمشان دوبرابر شود. اكنون روی خمیرها مخلوط زردهی تخممرغ و خامه بمالید و قدری كنجد بپاشید.
آنگاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 200 درجهی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، نان را بپزید.