آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
مایه خمیر، شكر و یك چهارم پیمانه از آب ولرم را در كاسه كوچكی بریزید و با هم مخلوط كنید. روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود. آنگاه آرد و نمك را در كاسهای بریزید و در وسط آن حفرهای ایجاد نمائید. سپس عسل، ماست، كره نرمشده، باقیمانده آب و مایه خمیر عمل آمده را به آرد بیفزائید و مواد را با هم مخلوط سازید تا خمیری به دست آید.
حالا خمیر را روی سطح آردپاشی شده، خوب ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود. بعد آن را در كاسه چربكردهای بگذارید، روی آن را بپوشانید و در حدود 20 دقیقه در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. اكنون دوباره خمیر را ورز دهید، روی آن را بپوشانید و 20 دقیقه دیگر به آن استراحت دهید.
بعد خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم كنید، هر قسمت را به شكل توپ درآورید و درون سینی چربكرده-كه با كاغذ روغنی پوشاندهاید- با فاصله از یكدیگر قرار دهید. روی خمیرها را بپوشانید و به مدت یك ساعت در جای گرمی نگهدارید تا حجم آنها دو برابر شود.
حالا روی خمیرها با چاقوی تیزی، سه برش ایجاد كنید و كمی آرد بپاشید. سینی را در فر (تاون) گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 30 دقیقه قرار دهید تا نانها بپزند و طلائی رنگ شوند.