تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی
آرد و نمك را در كاسه مناسبی الك كنید و مایه خمیر را همراه با 1 قاشق چایخوری از شكر و یك چهارم پیمانه آب ولرم، در كاسه كوچكی بریزید.
روی كاسه را بپوشانید و 10 دقیقه، كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود و حبابهائی روی آن به وجود آید. اكنون مخلوط آرد، باقیمانده شكر، روغن زیتون و مایه خمیر ورآمده را كاسه همزن برقی بریزید و با مفتولهای مخصوص خمیر، اندكی هم بزنید.
حالا یكدوم پیمانه آب را كمكم بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی، به دست آید. سپس خمیر فراهم كرده را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و حدود یك ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود.
آنگاه خمیر را در سینی چربكرده قرار دهید و رویش را با وردنه یا با دستتان تخت كنید. حالا روی سینی را بپوشانید و 20 دقیقه دیگر به خمیر استراحت دهید. اینك گوجهفرنگیها را روی خمیر بچینید و اندكی بفشارید تا به خمیر بچسبند!
سپس روی گوجهفرنگیها، روغن زیتون بمالید و نان را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه یا تا زمانیكه طلائیرنگ شود، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد، بپزید. نان گوجهفرنگی را همچنان كه گرم است میل كنید.
یادآوری: آرد نان را از فروشگاههای نان فانتزی تهیه كنید.