تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی
مایه خمیر، شكر و نیمی از آب ولرم را در كاسه كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه، كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود و حبابهائی روی آن بوجود آید. آنگاه باقیمانده آب را همراه با شیر، نمك، كره و شكر (اضافی) در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
سپس مایه خمیر و آرد را كمكم بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به مدت تقریبی 10 دقیقه، ورز دهید و آن را در كاسه چربكرده، بگذارید. اكنون روی خمیر را بپوشانید و یك ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.
اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به اندازه 10×25 سانتیمتر، باز كنید و مواد میانی را رویش بمالید. مراقب باشید كه حدود 2 سانتیمتر از اطراف خمیر، خالی بماند! آنگاه خمیر را از طرف طول آن، رول كنید و در قالب چربكرده لوف، به اندازه 7×10×25 سانتیمتر، قرار دهید.
حال روی خمیر را بپوشانید و در حدود 20 دقیقه، در دمای محیط نگه دارید. سپس مواد رویه را روی خمیر بمالید و كنجد بپاشید. اكنون قالب را در فر گرم كرده با دمای 190 درجهی سانتیگراد قرار دهید و نان را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، بپزید.
روش تهیه مواد میانی: همه مواد را با هم مخلوط كنید.
روش تهیه مواد رویه: زرده تخممرغ و خامه را با هم مخلوط كنید.