تحریریه ماهنامه آشپزباشی – لیلا آیانی صفت
مایه خمیر، یك قاشق چایخوری از شكر و آب ولرم را در كاسه مناسب و كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و در جای گرم، مانند محیط آشپزخانه قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود و حبابهائی روی آن بوجود آید.
آنگاه آرد و نمك را در كاسهی بزرگتری بریزید و مایه خمیر عمل آمده، كره، تخممرغ، شیر و باقیمانده شكر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود.
اكنون خمیر را درون كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. سپس هر بار به اندازه 100 گرم از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و در كپسولهای كاغذی كیك فنجانی قرار دهید.