Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 آذر 1403 - 13:08

نان‌های شیرین فانتزی

نان‌های شیرین فانتزی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پودر مایه خمیر 1 قاشق چایخوری

 

شكر 100 گرم

 

آب ولرم  60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

آرد 450 گرم

 

نمك  1 قاشق چایخوری

 

كره‌ نرم 50 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

شیر 200 میلی‌لیتر

 

مواد لازم رویه

 

زرده‌ تخم‌مرغ 1 عدد

 

كنجد و سیاهدانه به میزان لازم

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی – لیلا آیانی صفت

 

مایه خمیر، یك قاشق چایخوری از شكر و آب ولرم را در كاسه‌ مناسب و كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و در جای گرم، مانند محیط آشپزخانه قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود و حباب‌هائی روی آن بوجود آید.

آن‌گاه آرد و نمك را در كاسه‌ی بزرگ‌تری بریزید و مایه خمیر عمل آمده، كره، تخم‌مرغ، شیر و باقیمانده‌ شكر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود.

اكنون خمیر را درون كاسه‌ چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. سپس هر بار به اندازه‌ 100 گرم از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و در كپسول‌های كاغذی كیك فنجانی قرار دهید.

 

برچسب ها: آشپزیانواع ناننانمواد اولیه ناننان‌های فانتزینان شیرین تعداد بازديد: 1881 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است