روشتهیه
در کاسهای آرد را با نمک مخلوط کرده و 50 گرم از روغن را با آن مخلوط کنید تا به شکل خرده نان دربیاید. باقیمانده روغن را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. در کاسهای مایه خمیر، شیر و تخممرغها را مخلوط کرده و به آرد اضافه کنید و خمیر را خوب ورز دهید و بعد در کاسه قرار داده و رویش را با نایلون بپوشانید و بگذارید به مدت یک ساعت بماند. میوههای خشک را در کاسهای مخلوط کرده و رویش چای داغ بریزید و بگذارید به مدت 45 دقیقه در چای خیس بخورند. قالب کیک 23 سانتیمتری را با کمی روغن چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید و روی کاغذ را هم چرب کنید. میوهها را آبکش کرده و با بقیه روغن مخلوط کنید و مخلوط ادویهها را هم روی میوهها بپاشید. خمیر را با وردنه به صورت مستطیل 20×40 سانتیمتری باز کنید و رویش از مخلوط میوه و روغن بمالید و خمیر را از عرض تا یکسوم طول تا کرده و طرف دیگر را روی آن تا بزنید و بعد خمیر را به صورت پیچ داخل قالب قرار داده و رویش را بپوشانید و بگذارید یک ساعت بماند، سپس خمیر را به مدت یک ساعت در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. در پایان پودر شکر را با یک قاشق چایخوری آب مخلوط کرده و بعد از خنکشدن کیک رویش ریخته و روی آن شکر قهوهای روشن بپاشید.