Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 13 آذر 1403 - 20:14

نان کیک روغن حیوانی

نان کیک روغن حیوانی

shooroshirin

0 0

متوسط

45 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

آرد سفید...................... 500 گرم

نمک................. 2 قاشق چای‌خوری

روغن حیوانی.................... 140 گرم

مایه خمیر فوری................... 1 قاشق چای‌خوری

شیر گرم.................. 200 میلی‌لیتر

تخم‌مرغ زده‌شده.................... 2 عدد

کشمش................. 150 گرم

قیسی ریز خرد شده.................... 50 گرم

گیلاس خشک خرد شده.................... 50 گرم

چای داغ ....................200 میلی‌لیتر

مخلوط دارچین، جوز و زنجبیل.......................1 قاشق چای‌خوری

پودر شکر.................... 2 قاشق سوپ‌خوری

شکر قهوه‌ای روشن........................... 50 گرم

روش‌تهیه

در کاسه‌ای آرد را با نمک مخلوط کرده و 50 گرم از روغن را با آن مخلوط کنید تا به شکل خرده نان دربیاید. باقی‌مانده روغن را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. در کاسه‌ای مایه خمیر، شیر و تخم‌مرغ‌ها را مخلوط کرده و به آرد اضافه کنید و خمیر را خوب ورز دهید و بعد در کاسه‌ قرار داده و رویش را با نایلون بپوشانید و بگذارید به مدت یک ساعت بماند. میوه‌های خشک را در کاسه‌ای مخلوط کرده و رویش چای داغ بریزید و بگذارید به مدت 45 دقیقه در چای خیس بخورند. قالب کیک 23 سانتی‌متری را با کمی روغن چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید و روی کاغذ را هم چرب کنید. میوه‌ها را آب‌کش کرده و با بقیه روغن مخلوط کنید و مخلوط ادویه‌ها را هم روی میوه‌ها بپاشید. خمیر را با وردنه به صورت مستطیل 20×40 سانتی‌متری باز کنید و رویش از مخلوط میوه و روغن بمالید و خمیر را از عرض تا یک‌سوم طول تا کرده و طرف دیگر را روی آن تا بزنید و بعد خمیر را به صورت پیچ داخل قالب قرار داده و رویش را بپوشانید و بگذارید یک ساعت بماند، سپس خمیر را به مدت یک ساعت در فر با دمای 200 درجه سانتی‌گراد بپزید. در پایان پودر شکر را با یک قاشق چای‌خوری آب مخلوط کرده و بعد از خنک‌شدن کیک رویش ریخته و روی آن شکر قهوه‌ای روشن بپاشید.

برچسب ها: کیکناننان خانگیطرز تهیه کیکقیسیگیلاسدارچینروغن حیوانی تعداد بازديد: 453 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است