آشپزباشی - شبنم مدیردهقان
آرد، شکر، نمک، مایه خمیر و شیر را با هم مخلوط کنید و ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه کره را کم کم به آن بیفزائید و در حدود 10 دقیقه خمیر را ورز دهید (ممکن است خمیر اندکی چسبنده باشد که کاملا طبیعی است).
حالا خمیر را در کاسه چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و یک ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.
سپس خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ درآورید.
روی خمیرها را بپوشانید و 15 دقیقه دیگر کنار بگذارید تا حجمشان دو برابر شود.
اکنون هر قسمت از خمیر را به شکل بیضی با وردنه باز کنید و یکی از رولهای لبو (مواد میانی) را رویش بگذارید و خمیر را دور آن بپیچید.
سپس خمیر را اندکی با وردنه پهن کنید و داخل خمیر را با پیتزا بر و یا چاقوی تیز، 5 برش طولی ایجاد کنید به گونهای که ابتدا و انتهای خمیر بریده نشود!
حالا از یک طرف خمیر را رول کنید و ابتدا و انتهای خمیر را زیر خمیر تا بزنید تا گرد شود.
خمیرها را روی سینی شیرینیپزی بگذارید، رویشان را بپوشانید و 30-40 دقیقه کنار بگذارید تا دوباره حجیم شوند.
اینک نان لبو را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه نان لبو خنک شد، رویشان پودر شکر بپاشید.