تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
همه مواد لازم خمیر را در كاسه همزن برقی بریزید و با مفتول مخصوص خمیر، آن را هم بزنید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. چنانچه خمیر بیش از حد چسبنده بود، قدری آرد را كم كم به آن بیفزائید (هربار 1 قاشق سوپخوری) و چنانچه بیش از حد خشك بود، هربار یك قاشق سوپخوری آب ولرم به آن بیفزائید. آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود.
بعد آن را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و صبر كنید تا حجم خمیر دو برابر شود. حالا خمیر را به اندازه تقریبی 40×60 سانتیمتر باز كنید و كره نرم مواد میانی را رویش بمالید.
سپس مخلوط شكر، دارچین و گردو را روی آن بپاشید و خمیر را از درازا رول كنید. اكنون آن را به عرض تقریبی دو و نیم سانتیمتر ببرید و با فاصله ازهم، روی سینی چربكرده بچینید و قدری روی رولها را با دستتان تخت كنید.
اینك روی سینی را بپوشانید و در حدود 45-60 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود. حالا رولهای دارچینی را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اكنون رولهای دارچینی را برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری: میتوانید رولهای دارچینی را پس از برش و قرار دادن در سینی، با سلیفون بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید. روز بعد آن را از یخچال درآورید و یك ربع در دمای محیط نگه دارید و بعد در فر بپزید.