آشپزباشی - آرزو گنجی
نیمی از شیر، 1 قاشق سوپخوری از شکر و مایه خمیر را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید.
رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.
آنگاه باقیمانده شیر، باقیمانده شکر، سفیده تخممرغ، نمک، کره و مایه خمیر ورآمده را در کاسه بزرگی بریزید و آرد را کم کم به آن بیفزائید تا مواد خمیر شود.
سپس خمیر را ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسه چربکرده بگذارید.
رویش را بپوشانید و در حدود 1 ساعت در جای گرم استراحت دهید.
حالا هوای داخل خمیر را با فشار دستتان بگیرید و از خمیر چانههایی به وزن 55 گرم بردارید.
اکنون وسط هر خمیر قدری شکلات بگذارید و دوباره خمیر را به شکل توپ درآورید و در قالب مافین قرار دهید.
اینک روی خمیرها را بپوشانید و 20 دقیقه دیگر خمیر را در دمای محیط نگه دارید تا حجمشان دو برابر شود.
آنگاه روی خمیرها زرده تخممرغ بمالید و کنجد بپاشید. حالا نان پوآچا را به مدت تقریبی 25 تقریبی در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.