تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
مایهخمیر و شیر را در کاسه کوچکی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا مایهخمیر فعال شود. آنگاه آرد، شکر و نمک را در کاسه بزرگی بریزید و زرده تخممرغها، روغن مایع و مایهخمیر ورآمده را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و مناسبی بهدستآید.
حالا روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش افزایش یابد. اکنون کشمش را در آب پرتقال بخیسانید و نیم ساعت کنار بگذارید تا کشمشها نرم شوند.
آنگاه خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 5 میلیمتر باز کنید. سپس روی خمیرها کشمش بپاشید و آن را رول کنید. خمیرهای رول کرده را در دو قالب چربکرده لوف به اندازه 10×20 سانتیمتر بگذارید.
رویشان را بپوشانید و به مدت تقریبی یک و نیم ساعت کنار بگذارید تا حجم قالب از خمیر پر شود. آنگاه روی خمیرها تخممرغ بمالید و سیاهدانه بپاشید.
سپس قالبها را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و نان را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه، بپزید.