Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:01

نان فتیر محلی (گرمسار)

نان فتیر محلی (گرمسار)

shooroshirin

0 0

متوسط

40 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم :

آرد   ...........  ۴۰۰ گرم

شكر   ..........  ۲۰۰ گرم

سفیده ی  تخم مرغ  ............   ۲ عدد

شیر ..........    به میزان لازم

وانیل   ..........  یک دوم قاشق چایخوری

بیكینگ پودر  ........  یک دوم قاشق چایخوری

زعفران  .........   كمی

روغن مایع  ...............   یک دوم پیمانه

پودر خمیر مایه  ..............  یک قاشق چای خوری

 

 مواد لازم رویه :

زرده ی تخم مرغ .............    ۲ عدد

روغن مایع  .............   ۳ قاشق سوپ خوری

روش تهیه :

آرد و بیكینگ پودر را با هم الک كرده همراه با بقیه ی مواد كه شامل سفیده ی تخم مرغ، روغن، شكر، وانیل، زعفران، پودر خمیرمایه می باشد مخلوط كرده و با شیر خمیر كنید. شیر را كم كم به مواد اضافه كنید تا حدی كه خمیر نه شل باشد نه سفت. سپس به مدت ۳۰ دقیقه آن را استراحت  دهید. سینی فر را چرب نمایید. از خمیر گلوله هایی به اندازه ی نارنگی بردارید و با وردنه كمی پهن كنید و با فاصله نان ها را در سینی بچینید و با فرچه یا قلم مو  روی آن|ها را زرده ی زده شده همراه با روغن، بمالید تا خوش رنگ شود. و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد به مدت ۳۰تا۴۰ دقیقه بپزید.

 

نكته: روی نان ها را می توان با كنجد تزیین كرد.

برچسب ها: ناننان محلینان فطیرنان فطیر گرمسارنان محلی گرمسارطرز تهیه نان فطیر تعداد بازديد: 2663 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است