روش تهیه :
آرد و بیكینگ پودر را با هم الک كرده همراه با بقیه ی مواد كه شامل سفیده ی تخم مرغ، روغن، شكر، وانیل، زعفران، پودر خمیرمایه می باشد مخلوط كرده و با شیر خمیر كنید. شیر را كم كم به مواد اضافه كنید تا حدی كه خمیر نه شل باشد نه سفت. سپس به مدت ۳۰ دقیقه آن را استراحت دهید. سینی فر را چرب نمایید. از خمیر گلوله هایی به اندازه ی نارنگی بردارید و با وردنه كمی پهن كنید و با فاصله نان ها را در سینی بچینید و با فرچه یا قلم مو روی آن|ها را زرده ی زده شده همراه با روغن، بمالید تا خوش رنگ شود. و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد به مدت ۳۰تا۴۰ دقیقه بپزید.
نكته: روی نان ها را می توان با كنجد تزیین كرد.