آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
مایه خمیر، یک قاشق از شکر و شیر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
روی آن را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.
آن گاه کره، باقیماندة شکر، تخممرغ و نمک را در کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید.
سپس مایه خمیر ورآمده و آرد را افزوده و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی حاصل شود و به دست نچسبد!
خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکنواخت شود و بعد آن را در کاسه چربکرده بگذارید. رویش را بپوشانید و در حدود یک ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش افزایش یابد.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به اندازه تقریبی 22×30 سانتیمتر باز کنید و مواد میانی را رویش بریزید و خمیر را رول کنید.
مراقب باشید که مواد میانی از اطراف خمیر حدود یک سانتیمتر فاصله داشته باشد.
اکنون خمیر را از درازا برش دهید و دو نوار به دست آمده از خمیر را به هم بتابانید و در قالب چربکرده لوف به طول 30 سانتیمتر بگذ ارید.
سپس روی خمیر را بپوشانید و حدود 45 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شد. اینک روی خمیر مخلوط تخممرغ و خامه بمالید و قالب را در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد بگذارید.
حالا نان را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه بپزید و بعد روی پنجره سیمی خنک کنید.