ماهنامه آشپزباشی - مریم امیری
مایه خمیر، آرد، نمک و شکر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه حفرهای وسط آن بسازید و کره، تخممرغ و آب پرتقال را درون این حفره بریزید و هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
آنگاه خمیر را خوب ورز دهید و رویش را بپوشانید. حالا خمیر را حدود یک ساعت در محل گرمی نگه دارید تا حجمش افزایش یابد. سپس خمیر را به 16 قسمت مساوی تقسیم کنید .
هر قسمت را به شکل دایره، به ضخامت 1 سانتیمتر باز کنید. اکنون وسط هر کدام يك قاشق چایخوری مارمالاد و قدری شکلات چیپسی بریزید و خمیر را دو بار تا بزنید تا به شکل مثلث درآید.
اینک هر 4 عدد از این مثلثهای خمیری را در سینی مناسبی، کنار هم قرار دهید تا پس از پختن به هم بچسبند. آنگاه روی سینی را بپوشانید و 15 دقیقه کنار بگذارید تا حجم خمیر افزایش یابد.
حالا روی خمیرها را زرده تخممرغ بمالید و نانها را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.