Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:04

نان كدو حلوائی

نان كدو حلوائی

shooroshirin6

0 0

آسان

15 نفر

مواد مورد نیاز

 پودر مایه خمیر 2 قاشق چایخوری

 

شیر جوشیده ولرم 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

شكر 40 گرم

 

كره آبكرده 3 قاشق سوپخوری

 

پوره‌ كدو حلوائی 125 گرم (یك دوم پیمانه)

 

تخم‌مرغ  2 عدد درشت

 

نمك یك دوم قاشق چایخوری

 

آرد حدود 480 گرم

 

دارچین 1 قاشق چایخوری

 

گردوی خلالی خرد كرده به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

مایه خمیر، شیر، شكر، كره، ‌پوره كدو حلوائی، یكی از تخم‌مرغ‌ها و نمك را در كاسه همزن برقی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه مخلوط آرد و دارچین را بیفزائید و با استفاده از مفتول مخصوص خمیر، مواد را هم بزنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

سپس خمیر به دست آمده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود و بعد آن را در كاسه‌ چربكرده بگذارید. رویش را بپوشانید و بگذارید حجم خمیر دو برابر شود (حدود یك ساعت).

حالا خمیر را به 15 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به شكل توپ درآورید. اكنون با كف دستتان، روی آنها را قدری تخت كنید و به كمك چاقوی تیز، 8 برش در اطراف خمیرها ایجاد نمائید و مركز آن را اندكی گود كنید تا به شكل كدو حلوائی در آید.

اینك روی خمیرها را بپوشانید و بگذارید حجمشان دو برابر شود (حدود یك ساعت). آن‌گاه روی خمیرها تخم‌مرغ بمالید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

سپس در مركز نان‌ها گردو بگذارید تا همانند ساقه كدو حلوائی به نظر برسد.

یادآوری: می‌توانید نان كدو حلوائی را همراه با كره معطر میل كنید. برای تهیه كره‌ معطر، 125 گرم كره را همراه با 40 گرم پودر شكر، یك چهارم پیمانه عسل و یك قاشق چایخوری دارچین مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا سبك و یكنواخت شود.

 

برچسب ها: آموزش نانناننان کدو حلوائینان کدو حلوایینان با کدو تعداد بازديد: 1677 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟