تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
مایه خمیر، شیر، شكر، كره، پوره كدو حلوائی، یكی از تخممرغها و نمك را در كاسه همزن برقی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه مخلوط آرد و دارچین را بیفزائید و با استفاده از مفتول مخصوص خمیر، مواد را هم بزنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
سپس خمیر به دست آمده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود و بعد آن را در كاسه چربكرده بگذارید. رویش را بپوشانید و بگذارید حجم خمیر دو برابر شود (حدود یك ساعت).
حالا خمیر را به 15 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به شكل توپ درآورید. اكنون با كف دستتان، روی آنها را قدری تخت كنید و به كمك چاقوی تیز، 8 برش در اطراف خمیرها ایجاد نمائید و مركز آن را اندكی گود كنید تا به شكل كدو حلوائی در آید.
اینك روی خمیرها را بپوشانید و بگذارید حجمشان دو برابر شود (حدود یك ساعت). آنگاه روی خمیرها تخممرغ بمالید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
سپس در مركز نانها گردو بگذارید تا همانند ساقه كدو حلوائی به نظر برسد.
یادآوری: میتوانید نان كدو حلوائی را همراه با كره معطر میل كنید. برای تهیه كره معطر، 125 گرم كره را همراه با 40 گرم پودر شكر، یك چهارم پیمانه عسل و یك قاشق چایخوری دارچین مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا سبك و یكنواخت شود.