طرز تهیه بستنی با سس بادام زمینی:
ابتدا بادام زمینیها را خرد كنید و در فر قرار دهید تا برشته شده و كمی رنگ آنها طلائی شود. كرهی بادام زمینی ، عسل و شكر قهوهای را با هم مخلوط و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شكر حل شود. سپس پوست لیمو و آبلیمو را بیفزائید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. در آخر بادام زمینی را افزوده و از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا كمی خنك شود. سپس آن را در یخچال قرار دهید. داخل ظرفهای مخصوص بستنی مقداری بستنی وانیلی بریزید و با سس بادام زمینی روی بستنی را تزئین و سرو كنید.
همچنین بخوانید: خرید کتاب آموزش بستنی و دسرهای سرد
یادآوری: در صورت تمایل میتوانید از شكر كارامل شده نیز برای تزئین بستنی استفاده نمائید.