تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
زردههای تخممرغ، شكر و وانیلین را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا غلیظ و كمرنگ شود. آنگاه شیر و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و بجوشانید و كمكم به زردههای تخممرغ بیفزائید. حالا مایه فراهم كرده را به ظرف شیر برگردانید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا مایه (كاسترد) غلیظ شود.
سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و صبر كنید كاسترد خنك شود. اكنون آن را در یخچال بگذارید تا كاملاً سرد شود. آنگاه خامه را با كاسترد مخلوط كنید و در سطل دستگاه بستنیساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا بستنی سفت شود. اینك بستنی را در ظرف مناسبی (كه بهتر است فلزی باشد) بریزید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی 5 ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی آماده مصرف شود.
یادآوری: چنانچه دستگاه بستنیساز در دسترس نبود، بستنی را در فریزر بگذارید و هر ساعت یكبار آن را بیرون آورید و با همزن برقی بزنید. اینكار را آنقدر تكرار كنید تا بستنی غلظت مناسبی پیدا كند.