Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:23

بستنی عسلی

بستنی عسلی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

زرده‌ تخم‌مرغ 5 عدد

 

شكر 50 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شیر 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

عسل 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

خامه 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

زرده‌های تخم‌مرغ، شكر و وانیلین را در كاسه‌ مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا غلیظ و كمرنگ شود. آن‌گاه شیر و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و بجوشانید و كم‌كم به زرده‌های تخم‌مرغ بیفزائید. حالا مایه‌ فراهم كرده را به ظرف شیر برگردانید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا مایه (كاسترد) غلیظ شود.

سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و صبر كنید كاسترد خنك شود. اكنون آن را در یخچال بگذارید تا كاملاً سرد شود. آن‌گاه خامه را با كاسترد مخلوط كنید و در سطل دستگاه بستنی‌ساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا بستنی سفت شود. اینك بستنی را در ظرف مناسبی (كه بهتر است فلزی باشد) بریزید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی 5 ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی آماده‌ مصرف شود.

یادآوری: چنانچه دستگاه بستنی‌ساز در دسترس نبود، بستنی را در فریزر بگذارید و هر ساعت یكبار آن را بیرون آورید و با همزن برقی بزنید. این‌كار را آن‌قدر تكرار كنید تا بستنی غلظت مناسبی پیدا كند.

 

برچسب ها: آموزش بستنیبستنیبستنی عسلیمواد لازم بستنیروش تهیه بستنیمواد تهیه بستنی تعداد بازديد: 1683 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است