آشپزباشی- هومن سلیمی
برای تهیه بستنی موکا، شیر را بجوشانید و قهوه فوری را در آن حل كنید. بعد بگذارید تا خنك شود. آنگاه زرده تخممرغ و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا رنگ زرده تخممرغ كمی روشن شود. حالا خامه و شكر را به آن بیفزائید و به مدت 5 دقیقه با سرعت تند همزن برقی بزنید. سپس مخلوط شیر و قهوه را به مایه اضافه كنید و با سرعت كند همزن برقی بزنید تا كاملاً با یكدیگر مخلوط شوند. اكنون مایه را به مدت تقریبی 1 ساعت در یخچال نگه دارید تا سرد شود.
حالا مایه بستنی را در سطل دستگاه بستنیساز بریزید، دستگاه را روشن كنید و به مدت 40 تا 50 دقیقه صبر كنید تا بستنی آماده شود. اینك بستنی را با تكههای شكلات مخلوط و تزئین نمائید. اكنون بستنی آماده مصرف است.
یادآوری: چنانچه از وانیل شكری استفاده میكنید، میزان آن را به یك قاشق چایخوری (5 گرم) افزایش دهید.