آشپزباشی
آبلیمو و شكر را با هم مخلوط كنید و هم بزنید تا شكر، حل شود. آنگاه موز را بیفزائید و خوب مخلوط نمائید. سپس شیر و خامه را با هم مخلوط كنید و به تركیب موز، آبلیمو و شكر بیفزائید. حالا مایهی به دست آمده را در یخچال بگذارید تا كاملاً سرد شود.
بعد آن را در سطل دستگاه بستنیساز بریزید و به مدت 30 تا 35 دقیقه، دستگاه را روشن نگهدارید تا مایهی بستنی غلیظ، سفت و كشدار شود. اكنون بستنی را برای پذیرائی، با حلقههای موز تزئین كنید.
یادآوری: چنانچه دستگاه بستنیساز در دسترس نبود، مایهی بستنی را در كاسهی فلزی بریزید و در فریزر قرار دهید و هر پانزده دقیقه یك بار، با همزن برقی بزنید. این كار را 4 بار تكرار كنید تا بستنی سفت شود.