آشپزباشی
برای تهیه بستنی سرخ شده بستنیها را به صورت توپی و به اندازه نارنگی درآورید. حالا بستنیهای توپی را ابتدا در آرد ذرت بعد در خمیر و سپس در آردسوخاری بزنید و بگذارید كاملاً یخ بزند.
آنگاه در روغن فراوان و داغ آن را سرخ كنید تا طلائی رنگ شود. سپس آن را با سس كارامل میل نمائید.
روش تهیه خمیر: شیر، تخممرغ و آرد را مخلوط كنید تا خمیر نرمی مانند خمیر پن كیك تهیه شود.
روش تهیه سس كارامل: كره را در تابه گرم كنید شكر قهوهای را در آن تفت دهید، آب، خامه و آرد ذرت به آن بیفزائید. سپس سس را تا داغ است، روی بستنی بریزید.