آشپزباشی- مریم امیری
آب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا شكر حل شود. سپس آن را بجوشانید و بگذارید شربت خنك شود بعد آن را در یخچال قرار دهید تا كاملاً سرد شود. آنگاه، طالبی را از وسط نصف كنید و داخل آن را كاملاً خالی كنید. سپس تكههای طالبی را، همراه با آب پرتقال داخل مخلوطكن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا پوره شود.
حالا پوره را با شربت مخلوط نمائید و سفیده تخممرغ – را كه با چنگال زدهاید - به آن بیفزائید. اكنون مایه را در ظرف مناسبی بریزید و در فریزر قرار دهید و هرازگاهی آن را با همزن برقی بزنید. زمانی كه بستنی نیمبند شد، آن را داخل طالبی بریزید و یك شب در فریزر نگهدارید تا آماده مصرف شود.