آشپزباشی- مژگان فرهنگ
زرده تخممرغها، شکر و گلاب را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. آنگاه شیر را کمکم بیفزائید و هم بزنید. حالا این مخلوط را 10 دقیقه روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید و پیوسته هم بزنید.
سپس روی ظرف را بپوشانید و یک ساعت، در یخچال نگه دارید تا مایه، کاملا سرد شود. اکنون خامه و قیسی را به مایه بستنی افزوده و مخلوط کنید.
آنگاه مایه فراهم کرده را در قالب کروی شکل، (که بهتر است جنسش استیل باشد) به گنجایش یک و نیم لیتر بریزید و به مدت تقریبی 12 ساعت در فریزر نگه دارید تا بستنی آماده مصرف شود.