تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
قالب سیلیكونی دلخواهتان را به گنجایش تقریبی (هر كدام) یك دوم پیمانه، با شكلات بپوشانید و قالب را 5 دقیقه، در فریزر قرار دهید. آنگاه قالب را از فریزر درآورید و دوبار دیگر، داخل قالب را با شكلات بپوشانید.
سپس داخل شكلات صورتی رنگ را با بستنی توتفرنگی، داخل شكلات لیموئی و شكلات سبزرنگ را با بستنی وانیلی و بستنی پستهای پر كنید و قالب را نیم ساعت در فریزر نگه دارید.
حالا قالب را از فریزر درآورید و روی بستنی را با شكلاتهای همرنگ رنده كرده بپوشانید. اكنون قالب را دوباره در فریزر بگذارید تا بستنی كاملا سفت شود (حدود سه ساعت). اینك بستنی را از قالب درآورید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.
یادآوری: در صورت دلخواه، میتوانید پودر ژله را در یك پیمانه آب جوش حل كنید و آب سرد را به آن بیفزائید. آنگاه ژله را در قالب مناسبی (مانند جعبه باقلوا) بریزید و در یخچال بگذارید تا كاملا ببندد.
سپس ژله را به مكعبهای كوچك ببرید و با بستنی مخلوط كنید و بعد در قالب بریزید.