لیلا آیانی صفت
پوست هندوانه را بگیرید و دانههای آن را جدا كنید. سپس در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و آن را پوره كنید. حالا پورهی هندوانه را از صافی درشت رد كنید و 875 میلیلیتر (معادل سه و یك دوم پیمانه) از پوره را اندازه بگیرید. شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود و بعد از 5 دقیقه از روی حرات بردارید. آنگاه صبر كنید تا شربت خنك شود. حالا پورهی هندوانه و آب پرتقال را به شربت بیفزائید و مخلوط كنید. اینك مایهی به دست آمده را در ظرف مناسبی بریزید، روی آن را بپوشانید و در فریزر قرار دهید تا تقریباً سفت شود. حالا بستنی را از فریزر خارج كنید و سفیدهی تخم مرغ را به آن بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. بعد بستنی را داخل ظرف مناسبی بریزید و به مدت 6 ساعت در فریزر نگه دارید. اكنون بستنی آمادهی مصرف میباشد.
یادآوری: چنانچه دستگاه بستنی ساز در اختیار دارید، مایهی به دست آمده از پورهی هندوانه، آب پرتقال و شربت را داخل سطل دستگاه بستنی ساز بریزید و در حدود 20 دقیقه دستگاه را روشن نگه دارید تا بستنی نیم بند شود. آنگاه سفیدهی تخم مرغ را بیفزائید و بیست دقیقهی دیگر، بستنی را در دستگاه نگه دارید. سپس آن را در ظرف مناسبی بریزید و در فریزر قرار دهید. پس از چهار ساعت، بستنی آمادهی مصرف است.