آشپزباشی- مرضیه مرشدی
در لیوانهای مناسب پذیرائی، یك قاشق سوپخوری سر پر سس توتفرنگی بریزید.
آنگاه دو اسكوپ بستنی در هر لیوان بگذارید و دوباره سس توتفرنگی، بریزید.
سپس روی نوشیدنی را با مخلوط مغزها، بستنی، شكلات و مارشمالو بیارائید.
روش تهیهی سس
توتفرنگیها و آب پرتقال را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا توتفرنگی پوره شود.
آنگاه پورهی توتفرنگی و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.