آشپزباشی - آرزو گنجی
زرده تخممرغها و شکر را با همزن برقی بزنید تا غلیظ و سبک شود. آنگاه پوره طالبی و خامه را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا مایه فراهم کرده را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا اندکی غلیظ شود.
سپسآن را از روی حرارت بردارید و بگذارید در دمای محیط خنک شود. اکنون مایه فراهم کرده را در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.
و بعد آن را در سطل دستگاه بستنیساز بریزید و دستگاه را روش کنید تا بستنی ببندد و سفت شود.
اینک بستنی را در ظرف مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و دست کم 6 ساعت و یا یک شب در فریزر قرار دهید.
تا آماده مصرف شود. در صورت دلخواه میتوانید اندکی رنگ سبز به بستنی بیفزائید.