طرز تهیه:
آب و شکر و گلاب را با هم مخلوط میکنیم تا شکر کاملا حل بشه و محلول تقریبا حالت اشباع پیدا میکنه و کمی کشدار میشه. اگر میخواهید مثل من ظرف را در فریزر بگذارید بهتره از یک ظرف فلزی برای این کار استفاده کنید تا زودتر نتیجه بگیرید. صد البته میشه با دستگاه بستنی ساز هم این کار را کرد، ولی من خودم این طریق را ترجیح میدهم.
رشتههای چینی را توی آب جوش میریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه تا یک ربع روی حرارت ملایم میپزیم. وقتی رشتهها کاملا نرم شد و کمی هم لعاب دار آنها را داخل آبکش ریخته و آب سرد زیاد روش میریزیم و میگذاریم تا آب اضافی اش برود.
بعد از حدود ۲-۳ ساعت ظرف را از داخل فریزر در میاریم و با قاشق بهم میزنیم و رشتههای چینی را داخلش ریخته و خیلی آروم طوری که رشتهها از هم نپاشه شروع به هم زدن میکنیم.
فالوده شما حاضر است.
نکته: اگر رشتهها را زود از روی آتش بردارید ممکن است در آخر کار که رشتهها را توی یخ میریزید اون حالت سفتی که برای فالوده لازمه را نداشته باشه. پس حتما بگذارید خوب بپزه.