آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
به منظور تهیه بستنی با برادههای شكلات، شیر، پوست لیمو و نیمی از شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.
آنگاه آن را بجوشانید و بعد صاف كنید. حالا تخممرغها و باقیمانده شكر را همراه با وانیلین، با همزن برقی بزنید تا غلیظ و سبك شود.
سپس به تدریج مخلوط شیر را به مایه تخممرغی بیفزائید و مایه فراهمكرده را روی حرارت قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا قدری غلیظ شود.
اكنون صبر كنید مایه خنك شود و بعد آن را در یخچال بگذارید تا كاملاً سرد شود.
حالا مایه بستنی را در سطل دستگاه بستنیساز بریزید و بعد از 20 دقیقه، خامه فرم گرفته و شكلات را به آن بیفزائید و 20 دقیقه دیگر دستگاه را روشن كنید تا بستنی سفت شود.
اینك بستنی را در ظرف مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و حداقل 5 ساعت در فریزر قرار دهید.