آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
در ظرف مناسبی زردههای تخممرغ را همراه با شكر و وانیلین با همزن برقی بزنید تا غلیظ و سبك شود.
آنگاه شیر و قهوه را بجوشانید و به تدریج به زردههای تخممرغ بیفزائید. حالا مایه فراهم كرده را به ظرف شیر برگردانید، روی حرارت بگذارید و پیوسته هم بزنید تا مایه، غلیظ شود.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و صبر كنید تا خنك شود. اكنون مایه بستنی – كاسترد – را در یخچال قرار دهید تا كاملاً سرد شود. آنگاه خامه فرم گرفته را با كاسترد مخلوط كنید و در سطل دستگاه بستنیساز بریزید تا سفت شود.
اینك بستنی را در ظرف مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و به مدت 5 ساعت در فریزر قرار دهید. میتوانید بستنی را با دانههای قهوه تزئین كنید.
یادآوری: چنانچه دستگاه بستنیساز در دسترس نبود، بستنی را در فریزر بگذارید و هر ساعت یك بار آن را بیرون آورید و با همزن برقی بزنید. این كار را آنقدر تكرار كنید تا بستنی غلظت مناسبی پیدا كند.