تحریریه ماهنامه آشپزباشی – افسانه اسفندیاری
زردههای تخممرغ را با هل و 50 گرم از شكر با همزن برقی بزنید تا غلیظ و كمرنگ شوند. آنگاه هر دو خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.
سپس نیمی از پسته را همراه با باقیمانده شكر به خامه بیفزائید و بگذارید شكر حل شود. حالا آن را كمكم به زردههای تخممرغ بیفزائید و دوباره روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود.
اكنون مایه فراهم كرده را در یخچال بگذارید تا كاملاً سرد شود. اكنون باقیمانده پسته را به مایه فراهمكرده بیفزائید و آن را در سطل دستگاه بستنیساز بریزید.
دستگاه را روشن كنید تا بستنی سفت شود. حالا بستنی را در ظرف مناسبی بریزید. رویش را بپوشانید و دستكم 5 ساعت در فریزر قرار دهید تا آماده مصرف شود.
یادآوری: چنانچه دستگاه بستنیساز در دسترس نبود، بستنی را در فریزر بگذارید و هر ساعت یكبار آن را بیرون آورید و با همزن برقی بزنید. اینكار را آنقدر تكرار كنید تا بستنی غلظت مناسبی پیدا كند.