آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
شكر و پوست لیمو را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و آن را روشن كنید تا كاملاً مخلوط شوند. آنگاه مخلوط فراهم كرده را در ظرف در دار بریزید و به مدت 2 ساعت كنار بگذارید.
حالا آب و مخلوط شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود و بعد از 1 دقیقه از روی حرارت بردارید و بگذارید خنك شود.
اكنون آبلیمو را بیفزائید و مخلوط كنید، رویش را بپوشانید و به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملاً سرد شود. سپس آن را در سطل دستگاه بستنیساز بریزید، آن را روشن كنید تا بستنی سفت شود.
اینك بستنی لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و یك شب در فریزر نگه دارید تا قابل مصرف شود.
یادآوری: چنانچه دستگاه بستنیساز در دسترس نبود، بستنی را در فریزر بگذارید و هر ساعت یك بار آن را بیرون آورید و با همزن برقی بزنید. این كار را آنقدر تكرار كنید تا بستنی غلظت مناسبی پیدا كند.