آشپزباشی - افسانه ظروفی
یک سوم از شیر، مایه خمیر و یک قاشق سوپخوری از شکر را در کاسه کوچکی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر وربیاید و حبابهائی روی آن ظاهر شود.
آنگاه باقیمانده شکر، آرد نان، آرد نول، نمک و کره را در کاسه همزن برقی بریزید و در وسط آن حفرهای بسازید.
سپس باقیمانده شیر، مایه خمیر ورآمده وتخممرغها را درون این حفره بریزید و مواد را با مفتول مخصوص خمیر با همزن برقی بزنید تا خمیر شود.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسه چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در حدود یک ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش افزایش پیدا کند.
در این میان مواد میانی را فراهم کنید و بگذارید خنک شود. اکنون هوای داخل خمیر را با فشار دستتان بگیرید و خمیر را به 15 قسمت مساوی تقسیم کنید.
آنگاه هر قسمت را روی سطح آرد پاشیده به شکل مستطیل باز کنید و قدری از مواد میانی را رویش بگذارید و خمیر را ببندید.
اکنون خمیرهای پر کرده را روی سینی چربکرده شیرینیپزی بچینید و رویشان را با سلفون بپوشانید.
اینک 45 دقیقه خمیر را در دمای محیط نگه دارید تا حجمشان دوبرابر شود.
سپس روی خمیرها تخممرغ بمالید و در صورت دلخواه قدری پرک بادام بپاشید.
حالا سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و لقمههای اسپایسی سیب را به مدت 20-25 دقیقه بپزید.
لقمههای اسپایسی سیب و بادام را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
روش تهیه مواد میانی
کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود.
آنگاه سیبها را بیفزائید و بگذارید قدری بپزد. سپس میپلسیروپ، شکر و ادویهها را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر، سیب را روی حرارت بپزید تا کاراملیزه شود.
حالا آن را از روی حرارت بردارید و کشمش و خلال بادام را به آن بیفزائید.
همینکه این مخلوط خنک شد، میتوانید آن را مصرف کنید.