آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
كره و شكر را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه تخممرغ را بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس آرد و پودر كاكائو را در 2 نوبت به مایه فراهم كرده افزوده و مخلوط سازيد تا خمير مناسبی به دست آيد.
حالا خمير به دست آمده را روی سطح آرد پاشيده، اندکی ورز دهيد تا صاف و يكدست شود و بعد آن را در کیسه نايلونی قرار دهيد و 30 دقيقه در يخچال نگه داريد.
اينك خمير را روی سطح آرد پاشيده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنيد و با برشگر به قطر 6 سانتيمتر قالب بزنيد.
خميرهای قالب زده را با فاصله از یکدیگر، در سینی شيرینی پزی بچينيد و به مدت تقریبی 12 دقيقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد بپزيد.
اكنون مارشمالو را از وسط نصف كنيد و هر قسمت را روی نیمی از بيسكويتها بگذاريد و 2 دقیقه ديگر، در فر قرار دهيد تا مارشمالوها اندکی آب شوند.
روی باقيمانده بيسكويتها، قدری مارمالاد بماليد و بعد بيسكويتها را دو تا دوتا بهم بچسبانيد و آنها را كنار بگذاريد تا اندکی سفت شوند.
اكنون شكلات شيری و روغن جامد را در كاسه مناسبی بريزيد و شكلات را به روش بنماری آب كنيد. آنگاه بيسكويتها را درون شكلات بغلتانيد و در صورت دلخواه، با شكلات سفيد بيارائيد.