آشپزباشی - مهدیه ولینژاد
کره، آرد، پودر شکر، پودر بادام و نمک را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت خرده نان درآید.
آنگاه تخممرغ و آب را بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.
سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر و به قطر ۲۵ سانتیمتر باز کنید و مایه میانی را روی خمیر بریزید و صاف کنید به گونهای که در حدود ۲ سانتیمتر از لبه های خمیر فاصله داشته باشد!
اکنون انجیرهای اسلایس کرده را روی مایه پنیری بچینید و لبههای خمیر را روی انجیر برگردانید.
اینک روی خمیر زرده تخممرغ بمالید و شکر بپاشید.
آنگاه گلت را به مدت تقریبی 30 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شود، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
گلت را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
روش تهیه مایه میانی
پنیر خامهای، شکر و دارچین را به کمک چنگال با هم مخلوط کنید.