آشپزباشی - مهدیه ولی نژاد
شیر و سرکه سیب را با هم مخلوط کنید و10 دقیقه کنار بگذارید.
آنگاه فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
حالا آرد و بیکینگپودر را با هم مخلوط کنید و شکر را به آن بیفزائید. سپس مخلوط شیر، سرکه و روغن را کمکم به مواد خشک اضافه کنید تا خمیر صاف و یکنواختی حاصل شود.
چنانچه خمیر بیش از حد خشک بود، از مقدار شیر بیشتری استفاده کنید. اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به اندازه 20×30 سانتیمتر باز کنید و مواد میانی را روی خمیر بریزید و با پالت صاف کنید و بعد خمیر را از درازا رول کنید.
آنگاه رول خمیر را به عرض 2 سانتیمتر اسلایس کنید و روی سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید.
سپس رولهای دارچینی را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید.
روش تهیه مایه میانی
همه مواد را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید.